Ik schrok me rot

December 9, 2018

Op 7 december heb ik de film over Vince in drie verschillende versies gelanceerd. De ouders van Lenny hebben de film natuurlijk meteen gedeeld op Facebook, sindsdien weet ik niet wat me overkomt. Hij is nu al (3 dagen later) al meer dan 5.000 keer bekeken.. Wauw.. 

 

Letterlijk hon-der-den reacties van mensen uit het hele land. Waanzinnig en overweldigend! Letterlijk geen enkele negatieve reactie. Reacties als 'prachtig', 'ontroerend', 'ik heb de hele tijd gehuild', 'een fantastisch mooie film', 'wat zijn jullie sterk' en 'zo integer gemaakt', ik word er een beetje stil van. 

 

Dit had ik echt alleen maar kunnen dromen.. De ouders en familie van Vince hebben hier ook zo ontzettend veel steun aan, dat is zo mooi om te zien. We hebben door dit project samen te doen ook zo'n leuke en fijne band opgebouwd. Heel bijzonder!

 

Ik ga nog even nagenieten in mijn 'bubbel' van alles wat er nu op ons af komt. 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

January 7, 2019

December 9, 2018

December 2, 2018

December 1, 2018

September 15, 2018

July 14, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

STORY OF MY LIFE

© BY STORY OF MY LIFE, CREATED WITH LOVE <3 | PORTRETFOTOGRAFIE DOOR RIK VAN DE WIEL | ALGEMENE VOORWAARDEN