top of page

Vierkant oogjes en rusteloze nachten


Als al het materiaal gefilmd en 'gespot' is (het bekijken welke beelden je wilt gebruiken, die verder uitwerken en alle gesproken teksten uitschrijven) kan de montage beginnen!

We hebben er al heel wat uurtjes op zitten en inmiddels hebben we ook na vandaag weer vierkante oogjes. Een mens kan maar zoveel uur productief zijn en daarna beland je simpelweg in een soort twilight zone. Je wilt wel door, maar je 'ziet' het gewoon niet meer, de focus is op. Dan zit er niets anders op dan een flinke pauze in te lassen of te accepteren dat dit het is voor vanavond. Het wordt het laatste. We gaan ons bedje opzoeken en hebben de volgende montagedag weer gepland, dan gaan we weer vol goede moed en een frisse blik verder!

Hopelijk blijft het mooie muziekstuk vannacht niet door mijn hoofd spoken om me de halve nacht uit mijn slaap te houden. ;)


Single Post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page