top of page

HOE WERKT HET?

Een korte uitleg

Hoe werkt het?: Services

TYPE FILM KIEZEN

Je kunt kiezen uit vier pakketten: een film van 3-5 minuten, een film van 8-10 minuten, een documentaire van ± 20 minuten en een volledig custom made film. Iedere film is uiteraard persoonlijk en uniek! Samen bekijken we wat de wensen zijn. Kijk onder het kopje 'Films' voor meer informatie en verschillende voorbeelden.

INTAKE & FILMEN

Tijdens een intakegesprek -meestal bij jou thuis- bepalen we het type film en maken we afspraken over kosten, draaidagen (filmopnames) en oplevering. Voor een korte film (3-5 minuten) zijn geen opnames nodig, omdat we werken met bestaand beeldmateriaal. Voor de overige films (basisfilm van 8-10 minuten en documentaire van 20 minuten) staat in principe een halve tot 1 filmdag. Voor de custom film is dit geheel afhankelijk van de wensen. Zo kunnen we hiervoor bijvoorbeeld iemand gedurende langere tijd volgen of op meerdere locaties en met meerdere mensen een filmdag inplannen.

GOED OM TE WETEN

Alle beelden en geluiden die door ons worden opgenomen worden uiteraard met de grootste zorg en respect voor privacy behandeld en gemonteerd. De rechten behoren toe aan Story Of My Life. Mocht jij, of iemand uit je omgeving, de film zelf delen dan waarderen we het natuurlijk enorm als we als maker vermeld worden. :)

bottom of page