April 6, 2019

Niet iedere opdrachtgever wil zijn of haar film met de rest van de wereld delen. Soms is een film zo persoonlijk dat deze echt alleen voor de achterblijvers bedoeld is, of bijvoorbeeld alleen tijdens of kort na de uitvaart vertoond wordt. 

Zoveel mensen, zoveel wensen....

February 12, 2019

De volgende aanvraag is inmiddels binnen en ik ga de komende weken hard aan de slag met het voorbereiden van de intake, het inventariseren van de wensen en het bestaande materiaal en natuurlijk met het bedenken van een filmplan. Dit wordt een wat langer durende project...

January 7, 2019

Holy sh*t.. De afgelopen maand was echt bizar.

In amper twee weken tijd is de film van Vince al meer dan 8.000 keer bekeken, zijn er honderden positieve reacties op gekomen en nam een journalist van het Eindhovens Dagblad contact met mij op. Ze vonden het zo bijzonder w...

December 9, 2018

Op 7 december heb ik de film over Vince in drie verschillende versies gelanceerd. De ouders van Lenny hebben de film natuurlijk meteen gedeeld op Facebook, sindsdien weet ik niet wat me overkomt. Hij is nu al (3 dagen later) al meer dan 5.000 keer bekeken.. Wauw.. 

Lett...

December 2, 2018

Het is moeilijk om een blog te schrijven als woorden je gevoel nauwelijks kunnen uitdrukken. Maar ik ben zo ontzettend dankbaar, blij, vervuld met trots, ontroering en een enorm gevoel van voldoening met het resultaat van deze film. 

Toen we gisteren alle familiele...

December 1, 2018

Het waren twee pittige maanden. Niet alleen zijn we keihard aan het knallen om de herinneringsfilm over Vince af te ronden, maar tussendoor is er ook nog van alles gebeurd. Een dierbare ging ziekenhuis in en uit om uiteindelijk geopereerd te worden, wat niet helemaal g...

October 31, 2018

Als al het materiaal gefilmd en 'gespot' is (het bekijken welke beelden je wilt gebruiken, die verder uitwerken en alle gesproken teksten uitschrijven) kan de montage beginnen! 

We hebben er al heel wat uurtjes op zitten en inmiddels hebben we ook na vandaag w...

September 15, 2018

Voor wie nog nooit een film heeft gemaakt moet het vast moeilijk te bevatten zijn, maar eigenlijk is de montage van een film nog het meest tijdrovende proces. Het gebeurt allemaal 'achter de schermen' en het ene moment zit je helemaal in de flow en het andere moment lo...

July 23, 2018

Vandaag hebben we de tweede filmdag voor de film over Vince achter de rug. Hiervoor zijn we vanuit het 'Zuiden des lands' naar Staphorst gereden. Het was een lange, intensieve maar ook mooie dag. 

Het verlies van een kind is zoiets vreselijks en maakt je zo kwetsbaar. W...

July 14, 2018

Met klamme handjes zit ik in alle vroegte te wachten op de cameramannen van KLEUR. Jeffrey en Chris zijn nog vroeger uit de veren dan ik, want ze halen mij op voor onze eerste opnamedag in Heerjansdam. 

We gaan naar Lenny en Jeroen, de ouders van Vince. Vince is op...

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

January 7, 2019

December 9, 2018

December 2, 2018

December 1, 2018

September 15, 2018

July 14, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

STORY OF MY LIFE

© BY STORY OF MY LIFE, CREATED WITH LOVE <3 | PORTRETFOTOGRAFIE DOOR RIK VAN DE WIEL | ALGEMENE VOORWAARDEN